Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz koca bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde yangın kapısı ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane bapnın kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page